Slagerij Gelderblom Jakob en Neline |
In de bruisende stad Dordrecht vind je de slagerij van Jakob en Neline Simons, een jong en dynamisch duo met een ongekende passie voor het slagersvak.
Neline begon haar avontuur als zaterdaghulpje bij haar opa in Woerden. “Na de middelbare school besloot ik de opleiding Generation Food te volgen, die alles omvat wat met eten te maken heeft”, zegt Neline. Na haar afstuderen is ze fulltime in de slagerij gaan werken.
Jakob had aanvankelijk een andere droom. “Toen ik 16 was wilde ik altijd bij defensie, maar ik werd afgekeurd vanwege kleurenblindheid. Ik werkte op zaterdag in de slagerij en Jos Gelderblom bood aan dat ik daar kon komen werken en de opleiding Productiemedewerker kon volgen”, aldus Jakob. Dit leidde tot jaren van ervaring en plezier in verschillende slagerijen, waarna hij samen met Neline bij haar opa in Alphen aan de Rijn ging werken. “We dachten dat het ons ook leuk leek om voor onszelf te beginnen. Zo begon ons avontuur in IJsselstein en uiteindelijk in Dordrecht”, zegt Jakob.
De keuze voor de Gelderblom organisatie was voor Jakob logisch. “Ik ben altijd al een winkelslager geweest, mij maak je niet blij met heel de dag worst maken of heel de dag achter de schermen bezig zijn”, legt hij uit. Een absolute aanrader in hun slagerij is de Dordtse paardenworst. “Als streekproduct hebben wij Dordtse paardenworst, een delicatesse in de regio en ver daar buiten”, zegt Neline enthousiast.Het mooiste moment in hun carrière als slagers waren de openingen van hun winkels. “De opening van beide winkels waren fantastische stappen in ons leven en we kijken daar met veel plezier op terug”, aldus Jakob.
Jakob en Neline hebben de markt zien veranderen en spelen daar goed op in. “We merken erg in de markt dat mensen op zoek zijn naar gemak. Dat is ook de reden dat we met de verbouwing hebben ingezet op iets meer zelfservice, zoals onze maaltijden waar we 18+ soorten van hebben elke dag. Dit groeit met de dag”, zegt Jakob.
Over de kracht van hun team zijn ze duidelijk. “Wij hebben een fantastisch team, we kunnen lachen met elkaar maar ook serieus de boel voor elkaar maken, vooral omdat we allemaal hetzelfde streven hebben en dat is een zo goed mogelijk product of dienst neerleggen voor de klant”, aldus Neline. Met hun passie en toewijding nodigen Jakob en Neline iedereen uit om hun slagerij in Dordrecht te bezoeken en te genieten van de ambachtelijke kwaliteit en service.
In onze slagerij bieden wij een vers en breed assortiment maaltijden. Van Hollandse stamppot tot een Oosterse kipschotel of een Winterse Hachee. Vers bereid met goede ingrediënten voor een complete en smakelijke maaltijd. Gewenste porties in passende verpakking met een goed bereidingsadvies. Proef het verschil, en geniet van de maaltijden van Gelderblom!
Vlees is onze kracht. We zijn continu bezig om het beste vlees te selecteren voor in onze winkels. Vers, Verantwoord en Vooral lekker. Onze gehaktproducten worden dagvers gemaakt, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van de vet/vlees verhouding en behoren tot onze absolute topproducten. Van echt mager rundergehakt, verse tartaar en halfomgehakt voor een ouderwets balletje gehakt Last but not least: Onze Biefstuk behoort tot de absolute top. Van boterzachte kogelbiefstuk, tot biefstuk van de haas… dagvers gesneden op het door uw gewenste gewicht.
Als Gelderblom slagers zijn we continu in beweging om u dagelijks te verrassen met nieuwe en lekkere vleesspecialiteiten. Denk eens aan een Carpacciosteak, Italiaanse Kipfilet of een Ovenschaaltje van Varkenshaas, brie en honing. Op elke assortimentsgebied bieden we specialiteiten die u alleen bij een Gelderblom slager vindt. Crispy Grillspek, Wraps of een toastsalade van Gerookte kipfilet? Maak kennis met onze Quality specials en wordt fan van dit exclusieve assortiment.
Onze vleeswaren zijn grotendeels afkomstig uit eigen worstmakerij. Deze worstmakerij maakt ambachtelijke vleeswaren op hoog niveau op basis van geheime recepturen speciaal voor uw Gelderblom slager. Tot dit assortiment behoren diverse ham soorten, verse worst, saucijzen en gebraden gehakt, rookvlees en een tal van seizoens producten zoals Rookworst, BBQ-worst.
P.A. de Kok-plein 133-134 |
|
ma - wo |
08:00 - 18:00 uur |
Donderdag |
08:00 - 19:00 uur |
vrijdag |
08:00 - 18:00 uur |
zaterdag |
08:00 - 17:00 uur |
zondag |
gesloten |
| Eventuele aangepaste openingstijden worden op home vermeld → | |
Aanmelden voor de nieuwsbrief → | |
Volg ons online |
|
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.